divendres, 1 de març del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.125: EDGE OF DAWN

AQUEST DIUMENGE, 3 DE MARÇ, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.125 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 4, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Aquest programa és com una continuació de l’anterior, dedicat als Seabound. Perquè EDGE OF DAWN és un projecte paral·lel del cantant i líder de Seabound, Frank Spinath (a la imatge, la portada del seu primer àlbum, Enjoy the fall, del 2007). Projecte paral·lel i complementari, perquè ambdues bandes practiquen el mateix tipus de música, amb les mateixes influències (Covenant, Rotersand, Wolfsheim) i gairebé diria que amb les mateixes actituds interpretatives, especialment gràcies a la veu personal, a vegades clara i brillant, d’altres xiuxiuejant, del nostre protagonista, el senyor Spinath. Escoltant-les una darrera l’altre, i sense solució de continuïtat, es fa difícil distingir les dues bandes, però totes dues tenen un segell de qualitat que les fa absolutament recomanables. Temes que és aconsellable escoltar tranquil·lament i en diverses audicions, per copsar tots els detalls que inclouen, matisos que es poden escapar en la primera escolta. En aquest sentit, recomanaria escoltar-los a través dels auriculars.

Els que hem triat són aquests 12, encara que l’últim (que, de fet, és de Seabound) només es podrà escoltar íntegre en la versió en podcast:

“Losing ground”
“The flight (Lux)”
“Descent”
“Beauty lies within”
“Stage fright”
“Valid world”
“Siren’s call”
“Save my soul”
“Beyond the gate”
“The fly (Lux) (Iris Mix)”
“Up (A cold case”)
“The promise (Alternate)” (Tema de Seabound)

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada