divendres, 15 de març del 2013

ESPECIAL ELOQUENT

El programa que us oferim aquest diumenge, dia 17 de març, com sempre a les 8 del vespre (101.4 FM i Internet) és una mica especial. En realitat, és una versió revisada i ampliada del programa Eloquent i companyia: passió pel synthpop, l’original del qual fins ara només es podia escoltar a través del podcast, dins l'apartat Technopolis 2.0 de la pàgina del Technopolis de la web de Ràdio 90.

Per què l’emetem ara per FM? Doncs per dues raons: en primer lloc, perquè, per un imprevist d’última hora, no podem emetre el programa que havíem preparat per aquest diumenge; i en segon lloc, perquè, d’ençà la gravació d’aquell Technopolis 2.0, Eloquent han publicat un nou treball, titulat Party favours (2012), que volem presentar-vos.

El programa, en propietat, està dedicat a 3 bandes del synthpop nord-americà, però molt especialment a aquesta, de la qual simplement copiaré una part del vaig escriure aquí quan, el mes del maig del 2012, presentàvem el seu penúltim àlbum:

Eloquent em van captivar a la primera. D’ells m’agrada tot: els seus referents musicals (els propis Pet Shop Boys, The Postal Service...), les seves cançons senzilles i perfectes, la manera de cantar-les del seu líder Steven Cochran, la fascinació que senten pel synthpop dels 80... En aquesta secció hem presentat un bon nombre de bandes que, per entendre’ns, podríem qualificar com “de segona divisió”, amb magnífiques potencialitats però amb dificultats per donar el pas definitiu per arribar als llocs d’honor. D’entre totes elles, Eloquent és possiblement la més ben situada per aconseguir-ho. De fet, si el món fos “normal”, temes com els quatre que presentem haurien d’haver sonat a pertot arreu.

Els que hem afegit ara d’aquest tercer àlbum són aquests 4, encara que els tres últims només es podran escoltar pel podcast:

“Mixed emotions”
“Party favours”
“Images of heaven”
“Think twice”

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 18, PODEU DESCARREGAR-VOS EL PROGRAMA A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL TECHNOPOLIS CLICANT AQUÍ. 

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit. 

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del  podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken 
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada