divendres, 29 de març del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.128: MESH (I): Tots els singles

AQUEST DIUMENGE, 31 DE MARÇ, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.128 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 1 D’ABRIL, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Coincidint amb la publicació del seu nou àlbum (Automation baby, el setè de la seva carrera), dediquem dos programes als britànics MESH, una gent (ara duet) a qui no cal presentar perquè són una formació ja clàssica del millor synthpop nascut a la dècada dels 90, d’aquell que va saber seguir l’estela dels incombustibles i referencials Depeche Mode, també d’actualitat aquests dies. A més, a la banda de Mark Hockings l’hem tingut sovint al Technopolis, perquè personalment m’encanta: admiro la professionalitat amb que treballen, la qualitat de les seves cançons, la veu de Hockings, la gran intel·ligència que demostren a l’hora d’administrar la seva carrera...
En aquest primer programa, escoltarem tots els singles que han publicat durant aquests 22 anys de trajectòria musical, des del primer en el ja força llunyà any de 1997, fins al novíssim “Born to lie”, d’aquest mateix 2013 (a la imatge, la portada). En total, 12 temes, que us oferirem en estricte ordre cronològic de publicació. Són aquests:

“You didn’t want me”
“Trust you”
“People like me with this gun”
“It scares me”
“Not prepared”
“Leave you nothing”
“Friends like these”
“Crash”
“My hands are tied”
“Only better”
“How long?”
“Born to lie”

I per escoltar els programes anteriors al núm.127, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada