divendres, 8 de març del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.126: DEPECHE MODE, 11 SINGLES

AQUEST DIUMENGE, 10 DE MARÇ, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.126 DE TECHNOPOLIS. 

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 11, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Aquest diumenge, el protagonisme exclusiu el tenen els mítics DEPECHE MODE. Sí, perquè a Ràdio 90 fem La nit de Depeche Mode, tres hores dedicades al grup de Basildon. Aprofitant l’imminent publicació del seu nou treball, els fem un petit homenatge en forma de versions, remescles i directes. El mateix diumenge, en aquest blog, en trobareu informació puntual i detallada.
Tot això pel que fa a la franja horària compresa entre les 21 i les 23h. I abans, en el Technopolis diríem “normal” de cada setmana?

Doncs en el programa ordinari (20h.) us oferim una selecció d’11 singles de la formació britànica escollits d’entre els 49 que han publicat fins ara. Amb quin criteri? Únicament i exclusivament en base als meus gustos personals. Són, efectivament, els meus 11 singles preferits de la seva ja llarga carrera. Per descomptat que n’hi ha un grapat més que també m’agraden, però, en un espai de 60 minuts, cal prioritzar i, després d’una gairebé cruel operació de descart, han quedat aquests 11, que presento (amb alguna petita excepció) per ordre cronològic de publicació. És una selecció, doncs, del tot personal, sense cap més valor que aquest. Tots podríem fer la nostra, i totes valdrien. Espero que la meva us agradi. Aquí va:

“Dreaming of me”
“Just can’t get enough”
“See you”
“Strangelove”
“Never let me down again”
“Policy of truth”
“Enjoy the silence” (a la imatge, la portada)
“Walking in my shoes”
“It’s no good”
“Freelove”
“Precious”

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada