divendres, 1 de febrer del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.121: ASSEMBLAGE 23

AQUEST DIUMENGE, 3 DE FEBRER, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.121 DE TECHNOPOLIS. 

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 4, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Programa molt complet el d’aquest cap de setmana, amb 81 minuts de música, 60 en la versió convencional per FM, i els 21 restants exclusivament a través de la versió en podcast, a tall de suplement. El protagonista? ASSEMBLAGE 23.
ASSEMBLAGE 23 cada dia m’agraden més. El seu líder i, de fet, únic component, el nord-americà Tom Shear, personatge voluminós i absolutament calb, em resulta d’allò més entranyable i simpàtic. I la seva música, que és el que realment importa, ha fet un progrés indubtable de cara a anar definint una personalitat pròpia i diferenciada dins el món de l’electrònica. Els seus primers treballs, sense desmerèixer la seva qualitat, em semblen força impersonals; els tres últims, en canvi, el converteixen en una referència inqüestionable d’allò que ell mateix defineix com a “música electrònica melòdica i ballable”: una veu personal i captivadora embolcallant unes cançons plenes de força i sentiment. Shear transmet passió i autenticitat, te’l creus, no és fals ni impostat; potser no és el millor en el seu gènere (encara que s’hi acosta molt), però te’n pots refiar, no et defraudarà. Bruise, el seu últim àlbum, publicat el 2012 (a la imatge, la portada), n’és l’exemple més evident (i recent). També ho acrediten les nombrosíssimes remescles que ha fet i que continua fent per artistes d’estils molts variats dins el món de l’electrònica, que reclamen sovint els seus serveis perquè saben que tenen garantia de qualitat.

Gaudirem d’aquests 14 temes, encara que els 4 últims només es podran escoltar en la versió en podcast:

“Disappoint”
“Document”
“Ground”
“Binary”
“Damaged”
“Impermance”
“Angels & Demons”
“The last mistake”
“Over & Out”
“Outsider”
“The noise inside my head”
“Automaton”
“The last mistake” (Cesium 137 Remix)”
“Pure love (Consentual Mix by Assemblage 23)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada