divendres, 15 de febrer del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.123: NEUROPA

AQUEST DIUMENGE, 17 DE FEBRER, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.123 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 18, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Els nostres convidats en aquesta ocasió són els australians NEUROPA, potser no molt coneguts a Europa, però amb una trajectòria prou extensa i, en general, més que interessant (a la imatge, la portada del seu 5è.àlbum, The Blitz, de 2007). Un duet a qui podríem emparellar perfectament amb els Elegant Machinery (Technopolis núm.104), perquè ara mateix són probablement les dues bandes més directament connectades al synthpop dels 80: en un i en altre cas, fa l’efecte que, si els grans del synthpop d’aquella dècada s’haguessin mantinguts fidels al seu estil, sense canvis, sonarien com ho fan avui els australians i els suecs. Si bé, val a dir que, en la meva opinió, Elegant Machinery estan una mica per damunt dels seus col·legues, en carisma i en nivell de composició i interpretació. Però un tema com “Belief” a mi em sona com una barreja perfecta dels clàssics dels 80 amb els propis Machinery. En definitiva, que si t’agraden Yazoo, Erasure, Ultravox, o inclús Gary Numan, no et pots perdre als Neuropa, que saben com reactualitzar i posar el dia els millors sons dels anys fundacionals del techno-pop.

Escoltarem aquests 12 temes, encara que l’últim només en la versió en podcast:

“Belief”
“Standing still in time”
“Every second”
“A better place”
“New tomorrow”
“The Silicon teens”
“Plastique people”
“Chromakey”
“You feel the same”
“Standing still in time (Dj Ram and Katrin P Mix)”
“December (Neuropa Mix)”
“Celebrate (Neuropa Mix)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada