divendres, 22 de febrer del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.124: SEABOUND

AQUEST DIUMENGE, 24 DE FEBRER, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.124 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 25, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Si t’agraden els Covenant, t’agradaran els SEABOUND. Així de clar. I és que al Technopolis ens encanta oferir-te propostes diferents i variades, i si el programa anterior el vam dedicar a uns enamorats del synthpop clàssic dels 80, els australians Neuropa, aquesta edició té com a protagonista a un duet alemany que es pot considerar deixeble destacat dels suecs: és a dir, sons freds, hipnòtics, evocadors, que atrapen... electrònica en estat pur, amb la magnífica veu de Frank Spinath. Un viatge al futur (el disseny de les portades també hi ajuda: a la imatge la del seu àlbum de debut, No sleep demon, del 2001), insondable i misteriós. No recomanaria tots els seus àlbums amb la mateixa convicció, però sens dubte aquesta gent ha fabricat una colla de temes esplèndids, dignes de figurar en una selecta col·lecció dels millors de l’electrònica de l’última dècada. 

Escoltarem aquests 11, encara que l’últim només en la versió en podcast:

“Travelling”
“Exorcize”
“Torn”
“Contact”
“Poisonous friend”
“Watching over you”
“The promise”
“October song”
“Scorch the ground (Forma Tadre Remix)”
“Poisonous friend (Iris Remix)”
“Contact (Assemblage 23 Remix)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada