divendres, 8 de febrer del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.122: MIND.IN.A.BOX (II)

AQUEST DIUMENGE, 10 DE FEBRER, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.122 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 11, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Els protagonistes d’aquesta edició del Technopolis són els MIND.IN.A.BOX, formació de Viena (Àustria), a qui ja vam dedicar un  programa anterior, el núm.58, a l’estiu del 2011. Per què, doncs, un segon? Per tres motius, principalment: perquè m’encanten; perquè d’ençà d’aquell programa han publicat un nou (i també magnífic) treball; i perquè hi ha més cosetes d’ells a descobrir, com ara inèdits i noves remescles.

Si em permeteu, sobre aquesta gent només repetiré el que ja vaig escriure aquí mateix el maig del 2011, quan presentàvem el seu quart treball, R.E.T.R.O., publicat el 2010 (a la imatge, la portada):

Mind.In.A.Box són l’electrònica en estat pur, conjuminen tot allò que fa gran, màgica i especial aquest tipus de música: misteri, evocació, melancolia, intensitat emocional... amb una sola nota de sintetitzador poden provocar meravelloses sensacions. Son ballables i reflexius, els pots escoltar en solitari tancat a la teva habitació, o en un club nocturn atapeït de gent. Però inclús en aquesta segona opció, són màgicament cerebrals, introspectius, continguts... No havia sentit (i gaudit) res igual des dels imprescindibles Kraftwerk i els dos primers treballs dels no menys estimulants Autechre.

Escoltarem aquests 9 temes (ja sabem que les peces dels dos vienesos són habitualment força llargues en minutatge):

“Unknown”
“Cause and effect”
“Doubt”
“Control”
“Not afraid”
“Vergib dir”
“Give me my life”
“Control (Club.Mix)”
“Sanctuary (Remix by Code 64)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada