divendres, 28 d’octubre del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.70: ESPECIAL NOVETATS

AQUEST DIUMENGE, 30 D’OCTUBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.70 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 31, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs un programa especial dedicat exclusivament a l’actualitat discogràfica, a repassar aquelles novetats aparegudes en el mercat discogràfic en els darrers mesos, des l’estiu fins ara. Com una mega-secció de l’ACTUALITAT  de 60 minuts de durada.

I què escoltarem? Doncs les cançons dels grups i àlbums que indiquem a continuació:

NECRO FACILITY: Wintermute
Un àlbum esplèndid. Fusió perfecta d’EBM i synthpop
Temes:
“Ignite”

FELIX MARC: Parallel Worlds
Res d’especialment original, però agradable i satisfactori. La veu, com sempre, fenomenal. Més comentaris en l’entrada d’aquest blog corresponent al Technopolis núm.66.
Temes:
“Life is porn”

SOLAR FAKE: Frontiers
En la meva opinió, candidat a un dels millors discos de l’any (i això que l’anterior havia posat el llistó molt alt). Més comentaris en l’entrada corresponent al Technopolis núm.68.
Temes:
“Where are you”

VNV NATION: Automatic
A Ronan Harris se’l nota feliç, serè, equilibrat, i això es respira en aquest que és ja el 8è.àlbum de la banda que ell lidera amb pols ferm (a la imatge, la portada).
A alguns els sonarà massa techno-pop, venint de qui ve, però a mi em sembla deliciós. I molt més treballat del que pot semblar a primer cop d’ull. Els temes entren a la primera, però al darrera s’hi amaguen un bon grapat de detalls que fan pensar que aquest àlbum pot tenir un recorregut força més que llarg del que en principi es podria preveure.
Temes:
“Resolution”
“Streamline”

DE/VISION: Popgefahr-The Mix
El duet alemany presenta un àlbum de remescles del seu últim treball en estudi Popgefahr (2010). Reconec que no sóc objectiu opinant d’ells, perquè tinc una debilitat per aquesta banda que, per a mi, és l’expressió màxima de l’elegància i el savoir-faire en el camp del techno-pop. Les remescles són més que interessants totes, però us recomanaria especialment la del tema “Twisted story”, a càrrec d’un desconegut remesclador ucraïnès anomenat Vasyl Tkach. I és que una de les bones idees del grup va ser obrir un concurs per recollir propostes de remescles no tan sols entre bandes ja conegudes, sinó també entre anònims seguidors de la seva música. Vasyl no va desaprofitar l’ocasió i crea una deliciosa revisió del tema original.
Temes:
“mAndroids (TOY Remix)”
“Be a light to yourself (Iris Mix)”
“Twisted story (Tkach Rogue Mix)”

LADYTRON: Gravity the seducer
Fa 10 anys, el quartet de Liverpool marcava tendències en la vessant més fresca i divertida de l’electropop. Avui dia ja no és així, però segueix essent un plaer escoltar-los. Més comentaris en l’entrada corresponent al Technopolis núm.67.
Temes:
“White elephant”
“Transparent days”

ERASURE: Tomorrow’s world
Torna l’incombustible duet britànic, una altra de les meves debilitats. El comentem la setmana vinent.
Temes:
“When I start to (Break it all down)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.65, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.  

Us informem també que, a partir d’aquest mateix dilluns dia 31 d’octubre, es trobarà disponible un nou programa de TECHNOPOLIS 2.0. Mireu la següent entrada del blog, a sota d’aquestes línies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada