divendres, 28 d’octubre del 2011

TECHNOPOLIS 2.0: MATERIAL SENSIBLE EXTRA

El segon TECHNOPOLIS 2.O que us oferim (després del que vam dedicar a Claudia Brücken) és un MATERIAL SENSIBLE EXTRA que té com a protagonistes a dues bandes sueques relativament recents, força desconegudes i que treballen pel segell americà A Different Drum.

En primer lloc, FANTAZJA, amb el seu àlbum de debut del 2007 Help yourself (a la imatge, la portada).
Es tracta d’un duet que fa una música que recorda força a Rename i formacions similars. I si ens remuntéssim una mica més, fins i tot a Erasure o als mateixos Pet Shop Boys (“Speechless”). Cançons agradables d’escoltar a qualsevol hora, senzilles i efectives, que no conqueriran el món però et faran passar una bona estona.

En segon lloc, CAPSIZE, també amb el seu àlbum de debut, A perfect wreck, del 2006.

Proposta diferent a l’anterior. També un duet (noi i noia en aquest cas) que practiquen un techno-pop força difícil de catalogar, obert a diverses influències (la de Propaganda és evident), i amb una vocació cap a un cert pessimisme vital que es reflecteix en les lletres, però també en la “posada en escena” (la portada és definitiva) i en els aires melancòlics que respiren la major part dels temes. En qualsevol cas, la veu d’ella és un actiu important que dóna projecció a les cançons. Personalment, és d’aquells discos dels quals no sabria dir-ne si m’agraden molt  o poc: simplement, val la pena escoltar-lo. 

RECORDEU QUE AQUEST PROGRAMA, QUE ES TROBARÀ DISPONIBLE A PARTIR DEL DILLUNS 31 D’OCTUBRE, ES POT ESCOLTAR (I DESCARREGAR) EXCLUSIVAMENT PEL SISTEMA DE PODCAST, A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA (CLIQUEU AQUÍ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada