divendres, 27 d’abril del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.95: TECHNOPOLIS ENTRÒPIC

AQUEST DIUMENGE, 29 D’ABRIL, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.95 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 30, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs un programa molt especial. Coincidint que aquest cap de setmana del 28 i 29 d’abril Ràdio 90 celebra les primeres 100 setmanes de la nova etapa de l’emissora, ens hem afegit a l’efemèride amb un programa fet a quatre mans amb la bona amiga Júlia de Balle i que hem anomenat Technopolis Entròpic. Per què?

Doncs perquè a l’estiu d’aquell any 2010, quan arrancava aquesta nova etapa, un dels primers programes a afegir-se a la graella va ser l’Entropia Natural, que conduïa la Júlia de Balle. El programa s’emetia just abans del Technopolis, i compartia amb aquest certs referents musicals. Era desig dels dos responsables fer algun dia un programa conjunt, i aquest dia ha arribat. Perquè en això consistirà l’experiència, en una mena de barreja dels dos programes, i tenint sempre com a punt de referència l’actualitat musical més immediata. Però no n’explicarem res més, preferim que descobriu vosaltres mateixos tots els detalls d’aquest programa que hem fet amb il·lusió i ganes, de forma espontània i oberta. 

I per escoltar els programes anteriors al núm.90, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken.
* Material Sensible Extra: Fantazja + Capsize
* El bitpop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada