dissabte, 30 de juliol del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.59: DE/VISION

AQUEST DIUMENGE, 31 DE JULIOL, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.59 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 1 D’AGOST, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs el sisè monogràfic de l’estiu, dedicat, com els anteriors, a una de les bandes que figuraven en el cartell d’enguany de l’Amphi Festival 2011, celebrat a Colònia (Alemanya) el cap de setmana del 16 i 17 de juliol. Fins ara hem tingut com a convidats els Diorama, els Frozen Plasma, els Melotron, els Covenant i els Mind.In.A.Box. Acabarem aquest repàs amb un dels clàssics amb majúscules del techno-pop actual (alemany i mundial): DE/VISION (a la imatge, la portada del seu darrer treball, Popgefahr, del 2010).
A DE/VISION, el duet format per Steffen Keth i Thomas Adam, els hem tingut sovint al TECHNOPOLIS, i fins i tot els vam dedicar un programa especial, el núm.21 concretament. El d’aquest diumenge seria, doncs, com una segona part d’aquell, amb la idea tan sols d’oferir una breu pinzellada sobre 9 dels 11 àlbums que han publicat fins ara, una excusa en definitiva per repassar novament alguns dels seus millors temes.

I hem de dir que el duet alemany mai no decep, les seves cançons mantenen una vigència inalterable al llarg del temps, és per això que els podem qualificar de clàssics, si més no en aquella vessant del techno-pop que beu dels millors Depeche Mode. Ells (i altres, com Camouflage, Iris, Mesh, o més recentment Michigan) han sabut mantenir ben alt el pavelló d’una música fascinant que sembla que no té data de caducitat. A mi personalment m’encanten, i a més em sembla que tenen una carrera esplèndida, modèlica, pràcticament sense errades, treballant sempre amb una gran professionalitat, amb una seriositat i un rigor fora de sèrie. DE/VISION mai no enganyen, mai no t’ofereixen gat per llebre.

Aquesta és la relació dels 11 temes que escoltarem:

“I regret”
“Strange affection”
“Foreigner”
“Heart-shaped tumor”
“Drifting sideways”
“I’m not dreaming of you”
“Aimee”
“Still unknown”
“What it feels like”
“Time to be alive”
“Shining (Sunshine Club Mix)” (col·laboració amb Green Court).

I per escoltar els programes anteriors al núm.54, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada