dissabte, 23 de juliol del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.58: MIND.IN.A.BOX

AQUEST DIUMENGE, 24 DE JULIOL, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.58 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 25, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs el cinquè monogràfic de l’estiu, dedicat, com els anteriors, a una de les bandes que figuraven en el cartell d’enguany de l’Amphi Festival 2011, celebrat a Colònia (Alemanya) el cap de setmana passat (16 i 17 de juliol), i que per cert va assolir un bon èxit artístic i de participació. Fins ara hem tingut com a convidats els Diorama, els Frozen Plasma, els Melotron i els Covenant, i en aquest programa toca el torn a la magnífica formació austríaca dels MIND.IN.A.BOX (a la imatge, la portada del seu primer àlbum, Lost alone, del 2004).
No cal que en faci cap comentari. Tot el que havia de dir d’ells ho vaig exposar en aquest mateix blog en l’entrada corresponent al TECHNOPOLIS núm.50, del 29 de maig passat, quan parlàvem del seu àlbum R.E.T.R.O. Tan sols dir que en el programa d’aquest diumenge us oferim dues perles finals: la remescla del fantàstic “8 Bits”, i la col·laboració amb els Massiv In Mensch en el tema “Supermassive gravity” (encara que aquesta última només es podrà escoltar sencera pel podcast).

Aquesta és la relació de tots els temes que escoltarem:

“Change”
“Questions”
“Certainty”
“Machine run”
“Loyalty”
“Fear”
“What used to be”
“Whatever mattered”
“8 Bits (8,6 Bits mix)”
“Supermassive gravity”

I per escoltar els programes anteriors al núm.54, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada