dissabte, 16 de juliol del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.57: COVENANT


AQUEST DIUMENGE, 17 DE JULIOL, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.57 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 18, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs un altre monogràfic, com ho farem al llarg de tot l’estiu. I fins el mes d’agost, aquests monogràfics se centren en 6 bandes que figuren en el cartell d’enguany de l’Amphi Festival 2011, gran certamen musical que se celebra a Colònia (Alemanya) aquest cap de setmana actual del 16 i 17 de juliol (vegeu-ne més informació en el comentari del programa núm.54). Fins ara, hem tingut com a convidats els Diorama, els Frozen Plasma i els Melotron, i en aquest programa el protagonisme serà pels COVENANT, que són precisament els encarregats de tancar el festival (a la imatge, la portada del seu 5è.àlbum, i obra mestra, Northern light, del 2002).
Pel que fa a la meva opinió sobre la formació sueca, em remeto a el que vaig escriure en les entrades d’aquest blog corresponents als programes números 39 i 40 (març 2011). Deixeu-m’hi afegir tan sols que una de les coses que em semblen més impressionants de COVENANT és la seva versatilitat, la seva capacitat per tocar registres musicals diferents i aconseguir en tots ells unes cotes de màxima excel·lència: escolteu amb atenció dos dels temes que us proposem: “Call the ships to port” i “Happy man”. Els uneix l’electrònica, però mentre el primer és una fantàstica peça que es mou entre el futurepop i l’EBM, freda, potent i matemàticament perfecta, “Happy man” és tan sols una petita, prodigiosa meravella electrònica que no arriba als 3 minuts de durada. Gaudim-les! Gaudim-los!

Aquesta és la relació de tots els temes que escoltarem en el programa:

“Final man”
“Tour de force”
“Der leiermann”
“Call the ships to port”
“We stand alone”
“Winter comes”
“Pulse”
“Happy man”
“Lightbringer”
“Get on”
“Judge of my domain”

I per escoltar els programes anteriors al núm.54, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada