divendres, 30 de novembre del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.113: COLONY 5

AQUEST DIUMENGE, 2 DE DESEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.113 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 3, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
COLONY 5, els protagonistes d’aquesta edició del Technopolis (a la imatge, la portada del seu tercer àlbum, Fixed, del 2005), probablement seran recordats sempre pel tema “Plastic world”, un futurepop de magnífica factura, amb un ritme que no decau ni un instant, una cançó que fa moure el cap i els peus i que difícilment passa desapercebuda. I la resta? Doncs en la mateixa línia, però sense arribar a aquest nivell. No he escoltat cap tema seu que es pugui considerar “dolent”, el (ara) duet suec té una professionalitat contrastada a l’hora de fabricar peces rodones on també s’hi descobreixen influències del synthpop dels 80. El seu handicap és que, escoltades avui, aquestes cançons forçosament no tenen l’impacte de quan van aparèixer (en alguns casos, fa ja 10 anys). Però seria un error ignorar-los. Dins el marasme de bandes que practiquen aquest tipus de música, Colony 5 es troben força per damunt de la mitjana. Saben molt bé el terreny que trepitgen... Ah!, i la versió del “The great commandment” és esplèndida...

Escoltarem aquests 13 temes:

“Plastic world”
“Colony 5”
“Follow your heart”
“Black”
“Hate”
“Fate”
“20th Century plague”
“I know”
“Big brothel (Necro Facility Remix)”
“Fix (Amplifier Remix)”
“Plastic world (Amplifier Remix)”
“Knives”
“The great commandment”

I per escoltar els programes anteriors al núm.103, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada