divendres, 7 de desembre del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.114: BLACK HEAVEN

AQUEST DIUMENGE, 9 DE DESEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.114 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 10, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Tinc un problema amb BLACK HEAVEN, el duet alemany  protagonista d’aquesta edició del Technopolis (a la imatge, la portada del seu últim àlbum, Dystopia, del 2011): en general, m’agraden molt les seves cançons, ja siguin cantades per ell (Martin) o per ella (Thalia), ja siguin en alemany o en anglès, i ja siguin orientades cap el futurepop (sempre revestit de tons dark electro), o bé en forma de balada (sovint d’una bellesa sublim, com ara a “Ohne zeit”). En canvi, difícilment em puc identificar amb les seves lletres, quasi sempre apocalíptiques, depressives, angoixants. És un contrast brutal, entre el lirisme que inspira la música i el dramatisme de les lletres i de la seva filosofia de vida, que òbviament beu molt del gòtic, i és que no cal oblidar que Black Heaven és hereva (i simultània alhora) d’una altra gran banda del rock gòtic alemany, Mantus. 

En fi, que si, prescindint d’altres consideracions, voleu submergir-vos en un món líric, emotiu i sovint torbador, el duet no us defraudarà perquè, a més, ofereix el seu producte embolcallat en altes dosis de qualitat compositiva i interpretativa, i amb una professionalitat a prova de bomba.

Escoltarem aquests 11 temes:

“Necromancer”
“Trugbild”
“Horizont”
”Agony”
“Von hier zu den sternen”
“Silence”
“Ohne zeit”
“Das tor zur welt”
“Mensch”
“Himmel ohne sterne”
“Was auch immer du tust”

I per escoltar els programes anteriors al núm.103, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada