divendres, 28 de desembre del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.117: VIRTUAL SERVER

AQUEST DIUMENGE, 30 DE DESEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.117 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 31, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Ja comentàvem en l’anterior entrada d’aquest blog, que els dos primers programes de la temporada d’hivern del Technopolis són una mica especials, perquè continuarem lligats d’alguna manera a  formacions que, en la majoria de casos, ja hem escoltat en les darreres temporades. En l’anterior, el protagonisme el van tenir les remescles, i en aquest una experiència més que interessant: les col·laboracions que moltes d’aquestes formacions han fet al llarg dels anys en un projecte musical anomenat VIRTUAL SERVER.

VIRTUAL SERVER és l’aventura personal d’un productor i remesclador rus anomenat DJ Ram que convida a vocalistes d’arreu del món a crear i interpretar conjuntament temes pensats expressament per a l’ocasió. Ell hi posa la música, i els convidats, la lletra i la veu. El resultat són diferents àlbums, dels quals en surten els 11 temes que us proposem. Mirant la relació de convidats, ja podreu endevinar per on van els trets, musicalment parlant:

“Never” (amb !Distain)
“The Earth” (amb Iris)
“I will fly” (amb Colony 5)
“My inner peace” (amb Rename)
“Razor” (amb Assemblage 23)
“Its in all of us” (amb Perfidious Words)
“Kept you” (amb Wave in Head)
“You feel the same” (amb Neuropa)
“Why (Would I)” (amb Beborn Beton)
“Fallen” (amb The Echoing Green)
“Face to face” (amb:?)

Espero que us agradi la proposta. I espero també que tingueu un bon final d’any 2012 i un encara millor inici del 2013!

I donat que el proper programa s’escau en un dia especialment festiu, diada de Reis, ens agafarem un petit descans i aquell dia, 6 de gener, no tindrem programa nou sinó que repetirem el que vam dedicar a MELOTRON l’estiu del 2011. Tornarem amb programa nou el dia 13.

I per escoltar els programes anteriors al núm.116, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada