divendres, 23 de novembre del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.112: WOLFSHEIM

AQUEST DIUMENGE, 25 DE NOVEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.112 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 26, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Spectators, quart àlbum dels WOLFSHEIM, publicat el 1999 (a la imatge, la portada), és un disc entranyable per a mi. El vaig comprar en un moment en que, de forma temporal, estava una mica allunyat dels sons electrònics, i es va convertir ràpidament en un oasis enmig del desert. Sempre que hi torno em provoca sensacions magnífiques. Després va arribar Casting shadows (2003) que, des del punt de vista musical, penso que inclús és millor que aquell. I ara, preparant aquest programa, te n’adones que ja des del principi de la seva carrera el duet d’Hamburg atresorava una qualitat indiscutible, que el situa al cimal de les grans bandes del techno-pop dels darrers 20 anys.

De Wolfsheim m’agrada tot (o quasi tot): la seva elegància i classe, la seva capacitat d’evocar, la seva sensibilitat... I, per damunt de tot, la veu de Peter Heppner, en la meva opinió, la millor del gènere. Com algú va escriure, una música ideal per escoltar en un dia de pluja.

Plogui o no, escoltarem aquests 12 temes:

“The sparrows and the nightingales”
“It’s not too late”
“Closer still”
“Künstliche welten”
“Blind”
“I don’t love you anymore”
“Care for you”
“I won’t believe”
“Kein zurück”
“Wunderwoll”
“Blind 2004 (Herbig Mix)”
“Kein zurück (Mixed by Oliver Pinelli)”

I tot seguit, però només en l’edició en format de podcast, farem una breu pinzellada a la carrera en solitari de PETER HEPPNER, escoltant aquests 3 temes: 

“Wherever”
“Mine welt”
“Wir sind wir” (amb Paul van Dyk)

I per escoltar els programes anteriors al núm.103, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve 
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada