divendres, 9 de novembre del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.110: ASHBURY HEIGHTS


AQUEST DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.110 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 12, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Els protagonistes d’aquest programa són un grup suec del qual, quan presentàvem en el Technopolis núm.40 el seu segon àlbum, Take cair paramour, del 2010 (a la imatge la portada), dèiem això:

ASHBURY HEIGHTS tenen una característica: fan un synthpop de qualitat contrastada, aparentment senzill però força treballat, i que desprèn jovialitat, ritme, alegria de viure. Temes rodons que posen de bon humor. Crec que són un cas força insòlit d’energia incontenible, de ganes de passar-s’ho bé, però sense perdre la qualitat. És d’aquells discos dels que ja no se’n fan, d’aquells que els podries escoltar tot el dia sense cansar-te.”

Em ratifico en el que deia en aquell moment (març del 2011), afegint-hi una única cosa: aquesta gent no inventen res, no renoven pròpiament el synthpop, però el rejoveneixen amb unes dosis elevadíssimes d’energia i de dinamisme euforitzant.

Comproveu-ho escoltant aquests 11 temes:

“Stormbringer”
“Penance”
“SmAlLeR”
“Morningstar in a black car”
“Die by numbers”
“Smile”
“I can kill you so easily”
“Kingdom confession”
“Invisible man”
“Sensual nothing”
“City lights-city nights (Remixed by Ashbury Heights)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.103, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada