divendres, 2 de setembre del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.62: BLANK & JONES

AQUEST DIUMENGE, 4 DE SETEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.62 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 5, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs el tercer i últim programa dedicat als DJs: després de Paul van Dyk i Armin Van Buuren, en aquesta ocasió tindrem una autèntica sessió de dj, com un “mega-mix”, donant tot el protagonisme a la taula de mescles, i sense més paraules per part nostra que la simple presentació inicial. Amb una particularitat: aquesta sessió estarà centrada bàsicament en el synthpop dels 80. Els protagonistes? BLANK & JONES.
Es tracta d’un duet alemany (de Colònia), amb més de 15 d’anys d’activitat en el món de la música electrònica i un bon grapat de treballs. El que hem escollit es diu So80s (So Eighties), que en realitat és una sèrie d’àlbums (se n’han publicat 4 fins ara) on es combinen remescles ja conegudes de grans temes dels anys 80, amb les remescles que d’aquells temes n'ha fet el propi duet. El mes de gener del 2011 ja vam escoltar el volum 1 (podeu recuperar-lo a través del podcast, programa núm.30), i en aquesta ocasió us proposem el volum 3 (a la imatge, la portada). No us en penedireu, perquè és una delícia sentir aquells temes mítics en versions “extended”, en algun cas per revifar la nostàlgia, i en altres per fer autèntics descobriments (o redescobriments). No direm noms, millor identifiqueu-los vosaltres, pot ser divertit...

I per escoltar els programes anteriors al núm.54, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada