divendres, 3 de maig del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.133: ESPECIAL "KRAFTWERK PER SEMPRE"

AQUEST DIUMENGE, 5 DE MAIG, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.133 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 6, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Durant aquesta temporada 2012-2013, al Technopolis tenim posada la mirada d’una manera especial en els Kraftwerk, un referent indiscutible del programa i una debilitat personal meva. Fins ara, els hem dedicat el mini-programa “OMD loves Kraftwerk” i, més recentment, un Technopolis 2.0 dedicat a bandes que versionen temes seus en clau bit-pop. En aquest programa 133 el que fem és escoltar a tres formacions diferents de tres països també diferents que vénen a demostrar la plena vigència actual dels postulats musicals que van establir els alemanys ja fa gairebé 40 anys. Per això l’hem titulat Kraftwerk per sempre. De dos dels grups escollits (la collita és més àmplia sens dubte, però calia triar) no en podem dir gaire res, però la seva música parla per si sola. I dels Mirrors ja n’havíem presentat l’àlbum en qüestió en un Technopolis anterior, concretament el núm.83 (Hivern 2012).

Dels primers convidats, els suecs AGENT SIDE GRINDER, n’escoltarem 3 temes:

“Sleeping fury”
“Rip me”
“Stranger stranger”
Dels britànics MIRRORS (a la imatge, la portada de l’edició francesa del seu àlbum Lights and offerings, del 2011), també 3 temes:

“Ways to an end”
“Look at me”
“Fear of drowning”

I dels belgues METROLAND, recomanables com el que més, aquests 5:

“Enjoying the view”
“M-E-T-R-O”
“Moscow train”
“The passenger”
“2013”

Si sou seguidors de la llegendària banda de Florian Schneider i Ralf Hütter, convidats estel·lars del Sónar 2013, aquestes tres propostes no us deixaran indiferents.

I per escoltar els programes anteriors al núm.127, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic
* El bitpop (II)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada