dissabte, 27 d’abril del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.132: RUPESH CARTEL

AQUEST DIUMENGE, 28 D’ABRIL, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.132 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 29, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Si no t’agrada el techno-pop de factura clàssica, millor que passis de llarg d’aquest programa. Perquè la música que ens ofereixen RUPESH CARTEL es basa simplement en una fusió del synthpop dels 80 amb el futurepop més actual i algunes gotetes de house. Direu que això no és gaire original. I tindreu raó. Però aquest duet suec, tot i la seva (relativa) joventut, sap com convertir aquests ingredients en una proposta que sona fresca i atractiva, i particularment penso que ja han agafat molts números per convertir-se en dignes hereus dels, per altra banda, insuperables Elegant Machinery, i mantenir així ben alt el pavelló del synthpop suec. En realitat, a través de Rupesh Cartel, volem fer una mena d’homenatge a tota la fornada de noves bandes del país escandinau que tan bones estones ens fan passar. Perquè està molt bé de buscar l’originalitat en la música i en l’art en general, però no em negareu que molt sovint el que ens demana de veritat el cor (i el cos) és simplement gaudir d’una estona agradable, divertida i sense complicacions. Doncs per moments així, en Viktor i en Daniel han trobat la fórmula perfecta.

Escoltarem aquests 13 temes, els 10 primers extrets dels seus tres àlbums publicats fins ara (a la imatge, la portada del segon, The disco and the what not, del 2007), i la resta de maxi-singles i altres treballs:

“Contract”
“Childhood’s faith”
“Retainer”
“Devastation”
“Me out of myself”
“The disco and the what not”
“About denial”
“Comes the hour comes the man”
“Oh no, oh no!”
“Kick me into action”
“About denial (Rename Club Mix)”
“Oh no oh no (Code 64 Mix)”
“Nothing to say (Rupesh Cartel Remix)”  

I per escoltar els programes anteriors al núm.127, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic
* El bitpop (II)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada