divendres, 12 d’abril del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.130: TECHNOIR

AQUEST DIUMENGE, 14 D’ABRIL, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.130 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 15, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Els protagonistes d’aquesta edició són el duet alemany TECHNOIR. En propietat, hauríem de dir que pràcticament un sol treball seu, el segon, Deliberately fragile, del 2007. Aquest disc és la demostració palpable de com es pot esprémer una obra, en el millor sentit de la paraula, fins a treure-li tot el suc. Les cançons (una combinació de Depeche Mode i Delerium) són bones, fins i tot més que bones, de nota alta; la veu d’ella (Julia Beyer), és fantàstica, i el treball d’ell (Steffen Gehring) a la programació i producció, excel·lent. Però, a més d’aquestes qualitats, un intel·ligent treball en l’edició de maxi-singles i bonus disc, amb temes incorporats (bàsicament resmescles), permeten ampliar i completar la visió general de l’àlbum deixant un magnífic sabor de boca. Un únic “però”: l’escassa productivitat del duet. Des del 2007 no en sabem res (bé, tenen les seves històries particulars), i és una llàstima perquè a aquesta gent jo els hi veia un gran potencial. En fi, a gaudir del que hi ha!

Escoltarem aquests 11 temes:

“Dying star”
“Liar”
“All in my head”
“Everything I cannot have”
“Liar (Rotersand Remix)”
“Silence (DJ Ram Mix)”
“Breathe (Iris Remix)”
“Dying star (Mesh Mix)”
“Take me (Take Noir Mix by Technoir)”
“Times are changing”
“Sea of sin”
  
I per escoltar els programes anteriors al núm.127, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk 
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada