divendres, 24 de maig del 2013

TECHNOPOLIS NÚM.136: FREEZEPOP

AQUEST DIUMENGE, 26 DE MAIG, A LES 8 DEL VESPRE, S’EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.136 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 27, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Amb els FREEZEPOP, la banda de Boston protagonista d’aquest Technopolis, em passa una cosa: cada cop que els escolto m’agraden més. El seu primer treball em va sorprendre agradablement, però sense anar més enllà. No he tingut l’oportunitat d’escoltar el segon, però els dos següents em semblen magnífics (a la imatge, la portada de l’últim, Imaginary friends, del 2010). I això que enganyen: a primer cop d’ull semblen una mica superficials, com de joguina, una mena de producte de marketing per a adolescents, amb la seva passió pels videojocs i la seva imatge “light”. Res més lluny de la realitat. Es tracta de tres (ara dos) grans músics, que treballen amb molta professionalitat i que fan cançons rodones, melòdiques però amb un transfons farcit de petites troballes, i amb unes lletres no gens banals. Un techno-pop excel·lent, com es demostra inclús en les versions (“Photographic”, de Depeche Mode). Punt i a part mereix la veu de Justinne Gamache (“Liz Enthusiasm”), que a mi personalment em té totalment captivat. I què voleu que us digui, una gent que fan cançons amb títols com “Pop music is not a crime” o ”We don’t have normal lives”, han de ser bons per força. He dit.

Escoltarem aquests 13 temes,

“Summer boy”
“Harebrained scheme”
“Plastic stars”
“Thought balloon”
“Less talk more rokk”
“Pop music is not a crime”
“I think best in wire”
“Doppelgänger”
“We don’t have normal lives”
“Strange”
“Special effects”
“Magnetic”
“Photographic”

I per escoltar els programes anteriors al núm.127, entreu a l’apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit. 

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents: 

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)
* Material Sensible: Minerve
* Especial: OMD loves Kraftwerk
* Material Sensible: Electrosquad + Equatronic
* El bitpop (II)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada