dissabte, 31 de desembre del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.78: BON ANY NOU!

AQUEST DIUMENGE, 1 DE GENER, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.78 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 2, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs com que seguim en temps nadalenc, i en aquesta època sempre ens agrada canviar una mica el format del programa, tornem a oferir un programa especial. En aquesta ocasió serà la nostra particular llista dels “millors de l’any 2011” que deixem enrere, naturalment en el camp del techno-pop i les seves variants.

Ja diem que “particular”. Tots podríem fer la nostra llista personal, i totes serien vàlides. Aquesta és la que proposo jo, partint de la base que no hi són tots els que hi haurien de ser, o bé perquè, en el seu moment, no vam poder presentar el material corresponent, o senzillament perquè ens han passat per alt.

No direm noms aquí, preferim que es mantingui la sorpresa fins el moment d’escoltar el programa. Això sí, us avancem que en la llista hi figuren 10 àlbums, que escoltarem en ordre invers, començant pel que ocupa el lloc número 10 i fins arribar al número 1. També seleccionarem el millor single de l’any i el millor àlbum de remescles.

Res més. A gaudir-ne. Pot ser una bona teràpia per treure’s de sobre la ressaca o la son. O les dues coses. Ah! i molt bon any 2012 per a tothom!

I per escoltar els programes anteriors al núm.77, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken.
* Material Sensible Extra: Fantazja + Capsize

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada