dissabte, 17 de desembre del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.76 I TECHNOPOLIS REPETIT

Amics, us demano disculpes perquè la setmana passada no vaig ser aquí per comentar el Technopolis núm.76. Era una causa de força major: just poc després de gravar aquest programa em van diagnosticar un herpes zòster. Un mal bitxo, sens dubte. No pas greu, però molt molest, i que et deixa ben aplançonat. En aquestes condicions, no vaig tenir forces per escriure quatre ratlles sobre els convidats del programa: Blutengel i el seu nou treball (en realitat, un EP), Azul y Negro amb el seu mític La noche i NamNamBulu i el seu fantàstic Distances... Però, bé, espero que l’hàgiu escoltat i us hagi agradat (encara es troba lògicament a la pàgina del programa).

I com que la recuperació és lenta i un xic feixuga, tampoc estic en disposició de presentar un nou Technopolis (el núm.77) aquest diumenge dia 18 de desembre. En conseqüència, he optat per repetir-ne un que ja vam emetre l’estiu passat dedicat als sempre fantàstics VNV NATION (Technopolis núm.63). Us demano disculpes de nou.

La setmana vinent tornarem a una certa normalitat. “Certa” perquè, tenint en compte que el programa s’escau el dia de Nadal, farem una cosa una mica diferent. Però no avancem esdeveniments...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada