dissabte, 24 de desembre del 2011

TECHNOPOLIS NÚM.77: BON NADAL!

AQUEST DIUMENGE, 25 DE DESEMBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.77 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 26, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs tenint en compte que el programa d’aquest diumenge s’escau el vespre del mateix dia de Nadal, i que suposem que la majoria de vosaltres us trobareu encara celebrant el final d’una llarga sobretaula, amb els torrons i el cava ben a prop, hem pensat que el millor és oferir un programa especial, més “light”, amb molta música i poca xerrameca, que és el que s’agraeix en moments com aquests.

I hem optat per una proposta curiosa: presentar una colla de grans temes del techno-pop de les darreres dècades en format instrumental. Per fer-ho hem acudit a una gent que s’anomenen SYNTHPOP FUTURE STARS, i que es dediquen justament a això: a versionar temes clàssics del synthpop i el techno-pop de tots els temps, tant en format cantat com instrumental. I ens hem quedat amb aquesta última modalitat. L’àlbum es titula Synthpop Instrumentals, i inclou 50 temes, dels quals nosaltres n’escoltarem 12 (el temps que dóna el programa). S’hi podrà escolar a Gary Numan, The Human League, Depeche Mode, Erasure, Ultravox, Pet Shop Boys i New Order.

Esperem que us agradi. A mi personalment algunes d’aquestes versions instrumentals m’han sorprès gratament. En qualsevol cas, serà també una ocasió per desitjar-vos, en clau musical, un bon i feliç Nadal! 

I per escoltar els programes anteriors al núm.77, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken.
* Material Sensible Extra: Fantazja + Capsize

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada