divendres, 5 d’octubre del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.105: ROTERSAND


AQUEST DIUMENGE, 7 D’OCTUBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.105 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 8, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.
Els convidats d’aquesta setmana són els alemanys ROTERSAND, una gent que amb els seus primers quatre àlbums (a la imatge, la portada del primer, Truth is fanatic, del 2003) s’han consolidat com un dels grans referents de la música electrònica europea actual, en la vessant que es mou entre el dark electro, l’EBM i el futurepop, però sense encasellar-se a cap gènere en concret i demostrant un perfecte domini de tots els recursos artístics, i també dels tècnics. Un grup que personalment m’encanta i que definiria amb aquestes paraules: professionalitat, qualitat, producció perfecta, i un segell propi inconfusible... a part d’una gran veu, la del carismàtic Rascal. 

N’escoltarem els següents temes:

“Merging oceans”
“One level down”
“Exterminate annihilate destroy”
“Undone”
“Speak to me”
“First time”
“Beneath the stars”
“A million worlds to lose”
“Irony (Rotersand Rework)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.103, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken
* Material Sensible: Fantazja + Capsize
* El bitpop (I)
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop
* Especial Technopolis núm.100: De/Vision i Mesh (Originals)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada