dilluns, 15 d’octubre del 2012

TECHNOPOLIS 2.0: MINERVE


Des d’aquest dilluns, dia 15 d’octubre, incorporem a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90 un nou programa del TECHNOPOLIS 2.0 (proposta complementària que oferim només a través del podcast), i que en aquesta ocasió s’inscriu dins l’apartat que anomenem Material Sensible, dedicat a presentar un treball interessant d’un grup minoritari (encara) del techno-pop.

L’àlbum escollit és Please, del duet alemany MINERVE, publicat el 2010, tot i que també escoltem dos temes de l’àlbum de remescles immediatament posterior, Repleased (2011).

MINERVE practiquen una música a mig camí del futurepop i el pop electrònic, amb algunes troballes interessants. Personalment, els vaig descobrir arran de la versió que van fer del tema “Monokultur”, dels !Distain, i que varem escoltar en el Technopolis núm.106.

Please va ser un àlbum molt ben rebut per la crítica i pel públic, i la prova és que se’n van extreure 4 singles, a banda del grapat de remescles que en van fer una bona colla de formacions, algunes de força renom.

Escoltarem aquests temes:

“Hold me tight”
“Down to the ground”
“You don’t know me”
“Forbidden love”
“Every day (Distain Remix)”
“Hold me tight (Club Mix by O.Wollschläger)”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada