dissabte, 2 de juny del 2012

TECHNOPOLIS NÚM.100

AQUEST DIUMENGE, 3 DE JUNY, A LES 8 DEL VESPRE, S'EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.100 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 4, DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Què us oferim aquesta setmana?

Doncs un programa molt especial perquè, com haureu vist a l’encapçalament, celebrem que ja som centenaris! Sí, hem arribat al programa núm.100 de Technopolis. Déu n’hi do! Quan vam començar aquesta aventura, el mes de juny del 2010, no pensàvem en arribar tan lluny! I la veritat és que estem encantats d’aquesta experiència radiofònica, de manera que esperem fer-ne, com a mínim, 100 més!

Una “efemèride” així sens dubte cal celebrar-la una mica. Com? Doncs hem pensat que la millor manera de fer-ho seria convertint tot el programa núm.100 en un macro-Fet i Desfet, és a dir, 60 minuts on les remescles tinguin tot el protagonisme. Però, això sí, focalitzat en dues bandes ja clàssiques de la segona generació del techno-pop (des de la dècada dels 90 i fins ara): els alemanys DE/VISION i els britànics MESH. Dues bandes que no cal presentar perquè són ben conegudes i, a més, les hem tingut sovint en el Technopolis. Es dóna la feliç coincidència que, l’any 2011, totes dues presentaven àlbums de remescles dels seus últims treballs en estudi (Popgefahr. The Mix i An alternative solution, respectivament) i la proposta és repassar-ne alguns dels temes, en concret 5 de cadascun dels treballs.

I ho farem donant dues opcions: per FM (101.4) i Internet, presentarem un breu fragment de l’àlbum original i la remescla sencera, completa; pel podcast, a més d’escoltar aquesta opció, n’oferim una segona només amb els temes originals íntegres, per comparar-los millor amb les remescles. Esperem que us agradi!

De Popgefahr. The Mix, de DE/VISION, escoltarem:

“Mandroids (David Nemec Remix)”
“What’s love all about (Unpleasantsurprise Mix)”
“Time to be alive (Decay Inc. Remix)”
“Twisted story” (Tkach Rogue Mix)”
“Rage” (Mesh - Tantrum Mix)”

I d’An alternative solution, de MESH:

“If we stay here (Zeromancer Remix)”
“The bitter end” (Celluloide Version Hexagonale)”
“Everything I made (Robin Gigla Remix)”
“Hopes, dreams ((Parralox Remix)”
“Who says? (Intuition’s Alternate Solution Mix)”

I per escoltar els programes anteriors al núm.90, entreu a l'apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

I recordeu també que a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90, hi trobareu una proposta complementària, anomenada  TECHNOPOLIS 2.0, que us ofereix diferents programes que només es poden escoltar a través del podcast. Els que encara es troben disponibles són els següents:

* Especial Claudia Brücken.
* Material Sensible Extra: Fantazja + Capsize
* El bitpop
* Eloquent i companyia: passió pel synthpop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada