diumenge, 22 de febrer del 2015

TECHNOPOLIS 2.0: TIGER BABY

Aquesta setmana hem incorporat a la pàgina de Technopolis de la web de Ràdio 90 un nou programa del TECHNOPOLIS 2.0 (proposta complementària que oferim només en format podcast).

El programa està dedicat en aquesta ocasió a la formació danesa Tiger Baby, i vol ser un complement al Technopolis núm.197 que s’emet aquest diumenge, i que té com a protagonistes a diferents bandes encapçalades per veus femenines. En aquest cas, es tracta de la veu d’una noia d’origen indonesi, Pernille Pang, amb la qual cosa la banda ofereix una combinació molt interessant: fredor escandinava i exotisme tropical.

Al llarg de 42 minuts repassarem breument la seva discografia (4 àlbums), fent especial incidència en el seu segon treball, Noise around me (2006), on es posen de manifest totes les qualitats musicals del grup de Copenhaguen, que van des dels registres més intimistes i somiadors a les propostes més clarament ballables, sense oblidar la seva capacitat per fer magnífiques versions i remescles.

Aquests són els 9 temes que escoltarem:

“Lost in you”
“Girlfriend”
“At least I’m honest”
“Prolusion”
“Love will tear us apart”
“Crystal ball”
“Apart”
“Strangelove”
“Just can’t get enough (Tiger Baby Remix)”

ESCOLTEU EL PROGRAMA O DESCARREGUEU-LO A PARTIR DEL DILLUNS DIA 23 DE FEBRER A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada