dissabte, 27 de desembre del 2014

TECHNOPOLIS DE NADAL

Com fem habitualment cada any durant les festes de Nadal i Reis, el Technopolis s’agafa unes minivacances. Normalment eren de dues setmanes, però en aquesta ocasió es redueixen a una, la d’aquest proper diumenge. A canvi, no repetirem un sol programa sinó dos.

Efectivament, aquest diumenge dia 28 de desembre a les 20h fem reemissió del programa núm.161, que era un monogràfic dedicat a la formació australiana Parralox, una de les més destacades a l’hora de fusionar techno-pop i dance, programa que s’havia emès originalment el dia 2 de març d’enguany.

I el mateix diumenge dia 28, a les 21h repetim el Technopolis núm.77, emès per primer cop el Nadal del 2011, i que recuperem ara en les mateixes dates, però tres anys més tard. El programa ens permet escoltar una colla de grans temes del techno-pop de les darreres dècades en format instrumental, a través d’una gent que s’anomenen Synthpop Future Stars, i que es dediquen justament a això: a versionar temes clàssics del synthpop i el techno-pop de tots els temps, tant en format cantat com instrumental, havent escollit nosaltres aquesta última modalitat.

Esperem que tot plegat sigui del vostre grat, i ens retrobem el dia 4 de gener de 2015 amb programa nou.

Bones Festes i Bon Any Nou!

I per escoltar els programes anteriors al núm.189, entreu a l’apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada