diumenge, 19 d’octubre del 2014

TECHNOPOLIS NÚM.180: ADDICTIUS

AQUEST DIUMENGE, 19 D’OCTUBRE, A LES 8 DEL VESPRE, S’EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.180 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 20, ESCOLTEU-LO O DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

Tots els estils i gèneres musicals tenen alguns temes especialment addictius, cançons enganxoses, no necessàriament comercials (en el sentit despectiu del terme), però que t’atrapen, se’t fiquen a dins i ja no te les treus del cap. El synthpop, també. A vegades no són cançons excepcionals, obres mestres; d’altres vegades, potser sí. Però tenen la virtut de fer-se recordar. En aquest programa en presentem un mostrari. N’hi hauria moltes més, és clar. És tan sols una selecció molt personal i sens dubte parcial, però que ens ve de gust d’oferir-vos-la. Aquí va:

AND ONE: “Movie star”
AND ONE: Sweety sweety”
S.P.O.C.K: “Alien attack”
S.P.O.C.K: “Out there”
PAGE: “Motorcykel-Sussi”
ELEGANT MACHINERY: “Bleeding words”
ANNIE: “Songs remind me of you”
FREEZEPOP: “Doppelgänger”
CARLOS BERLANGA: “Vacaciones”
FAMILY: “Viaje a los sueños polares”
SOUVENIR: “Allô, allô”
WELLE:ERDBALL: “Mimikry”
HERBERT WEIXELBAUM: “Sie liebt dich” (“She loves you”)
JOHAN AGEBJÖRN: “Mega Man II”

I recordeu que ja hem incorporat dos programes nous del Technopolis 2.0  a la pàgina del Technopolis de la web de Ràdio 90, programes que, per tant, només es poden escoltar en format podcast. El primer, dedicat al músic i productor suec Johan Agebjörn; el segon, dedicat precisament als Elegant Machinery, dels quals també n’escoltem un tema en aquest Technopolis 180. Vegeu-ne més informació en les entrades anteriors d’aquest blog.

I per escoltar els programes anteriors al núm.176, entreu a l’apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada