dissabte, 15 de març del 2014

TECHNOPOLIS NÚM.163: EL RETORN DE QUATRE BANDES MÍTIQUES

AQUEST DIUMENGE, 16 DE MARÇ, A LES 8 DEL VESPRE, S’EMET PER RÀDIO 90 EL PROGRAMA NÚM.163 DE TECHNOPOLIS.

I A PARTIR DEL DILLUNS, DIA 17, ESCOLTEU-LO O DESCARREGUEU-LO A TRAVÉS DE LA PÀGINA DEL PROGRAMA CLICANT AQUÍ.

En aquesta edició tenim com a protagonistes a quatre bandes clàssiques, mítiques del synthpop dels 80, de les quals no cal dir-ne gaire res perquè tot ja és ben conegut, però que comparteixen una característica comuna: després d’un llarg període de silenci (en algun cas de gairebé 30 anys!), desaparegudes completament del panorama musical, han tornat amb força aquests darrers anys. Aquesta nova música que ens ofereixen ara ocuparà els 60 minuts (una mica més en la versió del podcast) del programa d’aquest diumenge.

De l’àlbum Hearts and knives (2013) de VISAGE, escoltarem:

“Shameless fashion”
“I am watching”
“She’s electric (Coming around)”
“Hidden sign”

De l’àlbum Brilliant (2012) d’ULTRAVOX, escoltarem:

“Live”
"Brilliant”
“Lie”

De l’àlbum Blanc burn (2011) de BLANCMANGE, aquests dos temes:

“Drive me”
“The Western”

I finalment del darrer treball de l’OMD, English electric (2013), un total de sis temes, encara que els quatre últims només en la versió del podcast:

“Metroland”
“Dresden”
“Kissing the machine”
“Night Café”
“Helen of Troy”
“Stay with me” 

I ENCARA MÉS: Donat que en el tema “Kissing the machine”, de l’OMD, hi col·labora Claudia Brücken (ex-Propaganda), i tenint en compte que entre Brücken i l’OMD hi ha hagut sempre una relació molt intensa (sobretot amb Paul Humphreys), creiem que és bo recuperar un Technopolis 2.0 dedicat precisament a ella i que fins ara només s’havia pogut sentir per Internet. Ara (diumenge, a les 9 del vespre) es podrà escoltar per FM com a complement del programa. Esperem que sigui del vostre grat.

I per escoltar els programes anteriors al núm.153, entreu a l’apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada