dissabte, 28 de desembre del 2013

TECHNOPOLIS DE NADAL I REIS

Com fem habitualment cada any durant les festes de Nadal i Reis, el Technopolis s’agafa unes minivacances de dues setmanes durant les quals repetirem dos programes ja emesos anteriorment. En aquest cas, els programes tenen un nexe comú: Kraftwerk.

Efectivament, durant tot aquest darrer any la mítica formació alemanya ha estat en el punt de mira del nostre programa, i de les diverses facetes que ens han ocupat n’hem escollit dues per tornar-les a revisar:

El diumenge dia 29 de desembre (sempre a les 20h.) fem reemissió del programa núm.133 que titulàvem Kraftwerk per sempre, i en el qual, a través de la música de tres bandes de la més rabiosa actualitat, constatàvem que la seva influència es manté inalterable i permanent en les noves generacions del món de l’electrònica.

I el diumenge dia 5 de gener de 2014, escoltarem un programa que fins ara només s’havia pogut sentir per Internet a través de l’apartat Technopolis 2.0, i en el qual diferents formacions del gènere anomenat bitpop feien versions de temes immortals de la carrera dels alemanys.

Esperem que sigui del vostre grat, i ens retrobem el dia 12 de gener amb programa nou.

Bones Festes i Bon Any Nou!

I per escoltar els programes anteriors al núm.153, entreu a l’apartat ARXIU DE PROGRAMES de la columna de la dreta d’aquest blog clicant damunt la temporada que correspongui en funció del que hàgiu escollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada